Noot voor de redactie: Forbes kan een commissie verdienen op verkopen via partnerlinks op deze pagina, maar dat heeft geen invloed op de meningen of evaluaties van onze redacteuren.

Gaan laadpassen uitsterven? American Express, een van de laatst overgebleven uitgevers van betaalpassen, kondigde op 1 september aan dat veel van hun creditcards voor kleine bedrijven aan het begin van de factureringscyclus van november nu automatisch in hun functie ‘Betalen over tijd’ zouden worden opgenomen. Met Pay Over Time kan een kaarthouder zijn saldo (met rente) laten draaien als een traditionele creditcard.


 

Met een laadpas is het saldo meestal volledig verschuldigd aan het einde van elke betalingscyclus. Met de functie Betalen over tijd van Amex kan een kaarthouder een saldo van in aanmerking komende aankopen van $ 100 of meer bij zich dragen en rente betalen over dat deel van zijn saldo dat ze van de ene maand op de andere doorlopen, tot aan de limiet voor Betalen over tijd. Met andere woorden, een zakelijke betaalpas van American Express werkt net als een traditionele creditcard. Vóór november moesten kaarthouders verzoeken om Betaal in de loop van de tijd toe te passen op specifieke aankopen.

 

De wijziging is van toepassing op alle nieuwe en bestaande kaarthouders van de Business Green Rewards Card van American Express *, de American Express® Business Gold Card en The Business Platinum Card® van American Express en werd doorgevoerd als reactie op de economische druk die veel eigenaren van kleine bedrijven hadden. worden geconfronteerd als gevolg van de coronavirus-pandemie. welke creditcard is het beste om te gebruiken?

 

“Hoewel American Express bekend staat om ons niet vooraf ingestelde bestedingslimiet, volledig betaalkaartmodel met onze iconische groene, gouden en platina-kaarten, hebben we al lang gehoord van onze kaartleden, eigenaren van kleine bedrijven, die de betaling verhoogden flexibiliteit is belangrijk voor hen. Dit is vooral kritiek in deze tijden van onzekerheid ”, zegt Brett Sussman, vice-president van Global Commercial Card Lending bij American Express in een verklaring.

 

Volgens American Express heeft 55% van hun bestaande visitekaartjeshouders zich aangemeld voor de functie Betalen in de loop van de tijd, door deze te gebruiken om hun bestaande inventaris aan te vullen, te blijven drijven in afwachting van betaling van een klant of hebben ze gewoon meer cashflowflexibiliteit.

 

Hoe werkt betalen in de loop van de tijd?

Pay Over Time is de merknaam van American Express voor nu kopen en later betalen. U betaalt alleen rente over het deel van uw rekening dat u niet volledig betaalt, en het tarief dat u betaalt, vindt u in uw kaarthouderovereenkomst waarin de APR van uw kaart voor deze functie wordt vermeld. Het deel van uw factuur dat geen gebruikmaakt van de functie Betalen in de loop van de tijd, moet aan het einde van elke betalingscyclus worden betaald. Natuurlijk kunt u er, net als bij elke creditcard, ook voor kiezen om elke maand uw volledige rekening te betalen en de rentekosten volledig te vermijden.

 

Hoewel American Express-betaalpassen geen specifieke vooraf ingestelde limiet hebben, zijn de regels voor Betalen in de loop van de tijd anders. American Express wijst aan uw account een Pay Over Time-limiet toe, die u kunt vinden door het gedeelte Belangrijke mededelingen van uw factuuroverzicht van september te raadplegen of door in te loggen op uw account zodra deze functie aan uw kaart is toegevoegd. Alle kosten die ertoe zouden leiden dat uw saldo uw limiet voor betaling over tijd overschrijdt, zijn volledig verschuldigd. visa credit card kopen.

 

Er is geen limiet aan hoe lang u een saldo kunt laten reviseren met Betalen in de loop van de tijd, zolang u uw minimale betalingen op de vervaldatum doet. Als u een saldo voor meer dan een paar factureringscycli nodig heeft, kunt u meer voordeel halen uit een kaart met een 0% APR-aanbieding.