Na een korte consolidatiefase langs de $ 11.000, is Bitcoin op het moment van schrijven gestegen naar $ 11.670.

Analisten voorspellen een verdere stijging tot $ 14.000 als BTC de komende dagen weer boven $ 12.000 kan stijgen.

Bitcoin was in staat om nieuwe kopers aan te trekken na een korte consolidatiefase langs de $ 11.000 en steeg op het moment van schrijven naar $ 11.670. De Bitcoin-prijs is de afgelopen 24 uur met 2,93% gestegen. De marktkapitalisatie is gestegen van $ 208 miljard naar $ 214 miljard.

 

Veel analisten zien in de huidige ontwikkelingen een goede kans dat Bitcoin binnenkort weer de $ 12.000 zal doorbreken en het volgende weerstandsniveau van $ 13.800 zal najagen. De oprichter van Blockroot, Josh Rager, zegt dat Bitcoin de komende 24 uur opnieuw de grens van $ 12.000 zou kunnen doorbreken. waar bitcoin kopen op de markt.

 

 

De laatste kaars die op de daily chart sluit, kan kort onder de laatste lokale high worden gevolgd. Dit is een optimistisch uitgangspunt voor een verdere bullish trend in de komende dagen. De laatste goede kans om goedkoop Bitcoin te kopen was toen BTC kort daalde tot $ 10.500 of zich stabiliseerde langs de $ 11.000.

 

Veel prominente zwaargewichten van de technische industrie, zoals de meervoudige miljardair Mike Novogratz, omschrijven Bitcoin als het nieuwe digitale goud. De ervaren technisch analist “Byzantijnse generaal” is het met deze mening eens. Naar zijn mening zal Bitcoin binnenkort een nieuw record ooit bereiken en daarmee de succesvolle prijsontwikkeling van goud volgen. goudkopen is op verschillende manieren mogelijk.

 

De ervaren Bitcoin-handelaar “Il Capo Of Crypto” stelt op Twitter dat Bitcoin de komende uren en dagen binnen een smal prijsbereik tussen $ 11.500 en $ 11.700 zal bewegen voordat een correctie op de ondersteuningszone van $ 10.500 zal volgen. Deze ondersteuning moet duren, anders zou Bitcoin gemakkelijk kunnen dalen tot $ 9.000. Volgens hem zijn er goede handelsopties op de Altcoin-markt, zolang Bitcoin handelt boven de $ 10.500.

 

“The Wolf Of All Streets” grapt op Twitter dat duizenden mensen een paar jaar geleden verschillende Bitcoins voor één gram gras hebben uitgegeven en nog steeds aan BTC twijfelen, ook al is Bitcoin vandaag gestegen tot $ 12.000. Bitcoin heeft nog steeds geen intrinsieke waarde, is het meest voorkomende antwoord. Hij vat samen:

 

Daarom zullen we allemaal rijk worden en zullen ze allemaal boos worden.

 

De handelaar “Jonny Moe” deelt ook zijn optimistische stemming met de gemeenschap en stelt dat hij een vergelijkbaar goed gevoel heeft als vóór de rally in 2019. Destijds steeg Bitcoin in juni van iets minder dan $ 7.500 naar $ 13.000 in minder dan 30 dagen, bijna een verdubbeling van de prijs.

 

Altcoinmarkt volgt Bitcoin

De Altcoin-markt lijkt momenteel Bitcoin te volgen, waarbij ook Ethereum, XRP en Cardano een toenemende volatiliteit vertonen. De grootste winnaar in de top 30 van grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie is Zcash, met een plus van 12,54% tot een prijs van $ 95,92 in de afgelopen 24 uur.

 

Veel investeerders richten hun aandacht op nieuwkomers op de DeFi-markt, die de afgelopen dagen grote winsten heeft gemaakt. ETH-oprichter Vitalik Buterin waarschuwt echter dat de verwachtingen te hooggespannen zijn, aangezien de prijsontwikkelingen daar vaak niet duurzaam zijn.