Het bedrijfsleven heeft de voortgangsprocedures tot een ongelooflijke prestatie gemaakt en de laatste tijd zijn er overal in de overheid passages over de uitvoering van deze procedures in de open divisie. De belangrijkste drijfveren voor de verandering liggen rond de wereldwijde monetaire crisis die de wetgevers beheren. De noodzaak om hun kaders opnieuw te evalueren en de onderliggende drijfveer aan te pakken via een ontwikkelingsprocedure, wordt steeds belangrijker.

Er zijn veel wegen die de administraties beginnen te nemen om de nieuwe voortgangsvormen uit te voeren, over alle graden van de overheid. Ze verbinden zich met vooruitgang door regelingen, divisies en het maken van ontwikkelingslabs die de verbetering van behoeftedenken cultiveren en de middelen hebben om een ​​uitvoeringsregeling te maken. Evenzo, aangezien er niet voor elk bedrijf één antwoord is, moeten de verschillende regeringen hun eigen nieuwe ontwikkelingsstadium opbouwen dat binnen hun ontwikkeling werkt, maar het kan zelfs nu zaken regelen.

Een Lab is in alle opzichten het beginpunt voor de meeste regeringen, omdat ze ongetwijfeld met enorme problemen, zoals werkloosheid en sociale hulp, kunnen omgaan zonder niet te onderscheiden beperkingen van een bureau dat probeert de nieuwe ontwikkelingsvormen te ontvangen. Labs zijn buitengewoon in het maken van meer commitment op alle niveaus en kunnen worden gebruikt om een ​​reeks problemen op een levensvatbare manier aan te pakken. Over het algemeen verlagen de Labs, wanneer ze effectief zijn opgenomen, de kosten die moeten worden uitgegeven om een ​​soortgelijke taak te doen.

Er zijn een paar dingen die u moet onthouden wanneer u hoopt een klein vooruitgangslab te realiseren. Door uw groep de bijbehorende vragen te stellen, kunt u de taak van het Advancement Lab gemakkelijker karakteriseren, wat uiteindelijk de geschiktheid zal vergroten. Zal het lab profiteren van zijn eigen activa door al zijn verbindingen te gebruiken? Zou het door co-creatie het beste in de behoeften van de algemene bevolking kunnen voorzien? Afgezien van de moeite om de reden en de doelstellingen voor het Development Lab in kaart te brengen, zal je helpen ervoor te zorgen dat het op de meest extreme limiet werkt.

Overheden die de leiding hebben over de presentatie van de ontwikkelingslabs maken gebruik van de kans om een ​​best practice-aanpak uit te voeren en de best toegankelijke informatie uit te breiden, terwijl ze antwoorden voor hun eigen procedure aandragen, net als de grotere doelstellingen. Het vermogen om een ​​ander raamwerk in te kaderen in plaats van het verbeteren van raamwerken die nu overal worden gebruikt, houdt rekening met de Labs om in steeds toenemende behendigheid te veranderen en de snellere nadruk te begrijpen.

Het gebruik van vergelijkbare vooruitgangsregels die in het bedrijfsleven gelden, is de meest ideale manier waarop administraties financieel solide kunnen blijven en de overheidssteun van hun inwoners kunnen afhandelen. Door te beginnen met een ontwikkelingslaboratorium kunnen ze de procedure starten en op de snelst denkbare manier vooruitgang boeken bij alle delen van de overheid.